Conservation, Food and Health Foundation Grant Program
The Conservation, Food and Health Foundation seeks to protect the environment, improve food production, and promote public health in Africa, Asia, the Caribbean, Latin America, and the Middle East. The Foundation supports projects and applied research that generate local or regional solutions to problems affecting the quality of the environment and human life, advance local leadership and promote professional development in the conservation, agricultural, and health sciences; develop the capacity of local organizations and coalitions, and address challenges in the field.
Funding Organization: Conservation, Food and Health Foundation
Scope:
- Conservation: Promote environmental conservation through field research, projects, and advocacy
- Food and agriculture: Build capacity for self-sufficiency and resilience to climate change, enhance food security, strengthen local food systems, and support healthy nutrition
- Public health: Promote community-level disease prevention and public health
Eligibility: Non-governmental organizations, nonprofit organizations; civil society organizations; community-based organizations; and colleges, universities, and other academic institutions.
Maximum Award: There is no minimum or maximum grant size.
Application Process: The foundation has an online, two-phase application system comprised of a short concept application, followed by a limited number of invited full proposals.
Application Deadline: Grant awards are made twice a year, following this timeline:
Application Process | Grant Round 1 | Grant Round 2 |
Concept Application Deadlines | January 1 | June 15 |
Proposal Invitations | January 15 | July 15 |
Proposal Deadline | February 15 | August 15 |
Grant Awards | July 1 | December 1 |
Further information: Additional information and application submission portal at: https://cfhfoundation.grantsmanagement08.com/
……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….
ประกาศรับสมัครทุนต่างประเทศ Conservation, Food and Health Foundation Grant Program
ด้วย The Conservationม Food and Health Foundation เปิดรับสมัครข้อเสนอโครงการเพื่อสร้างแนวทางแก้ไขปัญหาท้องถิ่นหรือระดับภูมิภาคที่มีผลกระทบต่อคุณภาพของสิ่งแวดล้อมและชีวิตมนุษย์ ส่งเสริมความเป็นผู้นำในท้องถิ่นและพัฒนาทักษะในวิทยาศาสตร์การอนุรักษ์ การเกษตร และสุขภาพ โดยมีขอบเขตการวิจัย ดังนี้
1. การอนุรักษ์ : สนับสนุนการอนุรักษ์สิ่งแวดล้อมผ่านการวิจัยภาคสนาม โครงการ และการรณรงค์
2. อาหารและการเกษตร : สร้างขีดความสามารถในการพึ่งพาตนเองและความทนทานต่อการเปลี่ยนแปลงสภาพภูมิอากาศ เพิ่มความมั่นคงทางอาหาร เสริมสร้างระบบอาหารท้องถิ่น และสนับสนุนโภชนาการที่ดี
3. สาธารณสุข : ส่งเสริมการป้องกันโรคในชุมชนและสุขภาพของประชาชน
ผู้สนใจที่ประสงค์สมัครขอทุนสนับสนุน โปรดดำเนินการตามขั้นตอนต่อไปนี้
1. สมัครผ่านเว็บแอปพลิเคชัน : https://cfhfoundation.grantsmanagement08.com/?page_id=6
2. ส่งข้อเสนอโครงการผ่านระบบบริหารงานวิจัยและนวัตกรรม (KIRIM) โดยมีเอกสารรูปแบบ PDF ภายในวันที่ 25 ธันวาคม 2567 เพื่อ สวนพ. ดำเนินการตรวจสอบและเสนอพิจารณาข้อเสนอโครงการต่อไป
ทั้งนี้ มหาวิทยาลัยมีการประกาศ เรื่อง นโยบายจริยธรรมการวิจัย (Research Integrity) (ฉบับที่ 2) พ.ศ. 2567 ซึ่งมีผลบังคับใช้ วันที่ 8 สิงหาคม 2567 มหาวิทยาลัยจึงขอสงวนสิทธิ์รับรองการส่งข้อเสนอโครงการสำหรับหัวหน้าโครงการที่ผ่านการอบรมด้านจริยธรรมการวิจัยเชิงทฤษฎีและเชิงปฏิบัติตามที่มหาวิทยาลัยกำหนดและมีใบรับรองการผ่านการฝึกอบรมแล้วเท่านั้น
ไฟล์เอกสารที่เกี่ยวข้อง : https://mailkmuttacthmy.sharepoint.com/:b:/g/personal/researchfollowup_kmutt_ac_th/EevUVcfjuf5ChBCJ0YqAPv0BzWyXcuRlAFdCPkTsfxXIoQ?e=dvR0V4
สอบถามข้อมูลเพิ่มเติม
คุณพนิดา สุวรรณนทีรักษ์
คุณมนัญชยา พิศพาร
อีเมล: researchfollowup@kmutt.ac.th
Line Official : https://lin.ee/HBsPEqH
ID:@researchkmutt
โทร. 02-470-9654